joi, 22 mai 2008

Inima de tigan se sfarseste!



In prima zi a lunii iunie, vedetele telenovelei 'Inima de tigan' isi vor lua ramas bun de la fanii postului de televiziune Acasa, intr-un episod maraton de doua ore. In acelasi timp, la cinematograful CinemaPro, actorii productiei vor defila in tinute de gala pe covorul rosu si vor urmari impreuna finalul serialului.

Momente emotionante s-au derulat, saptamana trecuta, pe platourile de filmare ale telenovelei 'Inima de tigan'. La 8 luni de la tragerea primului cadru, ce a avut loc pe 4 august 2007, la Paris, actorii s-au despartit in lacrimi de personajele pe care le-au interpretat.

Petrecere in satra lui Aurica Fieraru

Ultima zi de filmari a fost sarbatorita de toata echipa, printr-o petrecere de pomina in satra lui Aurica Fieraru. Telespectatorii postului Acasa vor putea urmari duminica, 1 iunie, intre 20.30 si 22.30, marele final al telenovelei 'Inima de tigan', pentru ca dupa vizionarea ultimului episod, intr-o editie speciala a emisiunii 'Povestiri adevarate', Cabral sa ia pe viu pulsul emotiilor actorilor.

De asemenea, incepand cu ora 20.00 vor fi transmise interventii live cu vedetele Acasa imbracate in tinute de gala pe covorul rosu amenajat la intrarea in 'CinemaPro'.

Niciun comentariu:

Powered By Blogger