joi, 22 mai 2008

100KG LA DOAR 7 ANI !!!!


Are doar 7 ani şi cântăreşte 100 de kg. E vorba despre Gabriel, un băieţel din localitatea Tudora, Botoşani, care cântăreşte de patru ori mai mult decât un copil normal de vârsta lui. Gabriel a fost internat în spital cu indigestie, iar mama lui este de negăsit, acum când trebuie să-l ia acasă.

De drama lui Gabriel nu s-ar fi aflat poate niciodată, dacă nu ar fi ajuns la Secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean Mavromati, din Botoşani. Copilul a făcut o indigestie, iar mama sa l-a adus la spital.

O dată ce l-a văzut internat, femeia a dispărut fără urmă, abandonându-l într-un salon. Medicii care au grijă de Gabriel sunt şocaţi. Copilul cântăreşte 100 de kg, la o înălţime de doar 1,30 m.

“Avea 101 kg când s-a internat. A mai pierdut vreo 2 kg în urma tratamentului. E un copil desfigurat şi nu credem că mai poate fi recuperat decât prin operaţie, eventual”, spune dr. Daniela Chisăliţă, medic pediatru.

Problemele lui Gabriel au început acum patru ani, când tatăl său a murit. Băieţelul şi cei şase fraţi ai săi au rămas în grija mamei. Locuiau într-o casă de la marginea localităţii Tudora. În urmă cu doi ani, Gabriel a rămas singur cu mama. Toţi fraţii săi au fost daţi la stat.

El nu a ajuns la orfelinat, pentru că mama sa nu a vrut să piardă pensia de handicapat, pe care o încasează lunar de pe urma lui. Ieri, băieţelul trebuia extern

Niciun comentariu:

Powered By Blogger